LES PALMIERS DE PALOMBAGGIA

RESIDENTIE ‘LES PALMIERS DE PALOMBAGGIA’

Les Palmiers de Palombaggia,
een gedeeld woonerf met zwembad

In het hart van de Corsicaanse maquis, grenzend aan de paradijselijke stranden, koesteren Les Palmiers de Palombaggia zich in een uitzonderlijke natuuromgeving. Een groep van twintig villa’s liggen rondom een groot zwembad geschaard. Dit voormalig vakantieverblijf is nu een charmant woonerf in mede-eigenaarschap.

ONZE MODERNE EN COMPLEET INGERICHTE VILLA IN ‘LES PALMIERS DE PALOMBAGGIA’

Villa Milobeach*** heet u hartelijk welkom in Les Palmiers de Palombaggia voor een comfortabel verblijf.

Onze vrijstaande villa met tuin is aangenaam en ruim en is geschikt voor 4 personen. Het vakantiehuis omvat een mooie woonkamer, 2 grote slaapkamers, een goed uitgeruste keuken, een badkamer en een intiem en schaduwrijk houten terras. Airconditioning, internetverbinding, TV, vaatwasser en wasmachine, alle benodigde keukenapparatuur tot zelfs een plancha… er is werkelijk aan alles gedacht voor uw verblijfscomfort!

ONZE VILLA IS IDEAAL GELEGEN IN ‘LES PALMIERS DE PALOMBAGGIA’

Les Palmiers de Palombaggia te Porto Vecchio op de weg naar Palombaggia en Piccovaggia

Onze villa, in het hart van ‘Les Palmiers de Palombaggia’, situeert zich in een rustige, ongerepte omgeving en is ideaal gelegen dichtbij de bezienswaardigheden van Zuid-Corsica.
Twee van de mooiste stranden van Corsica zijn in minder dan 20 minuten te voet bereikbaar vanaf ‘Les Palmiers de Palombaggia’ : het strand van Palombaggia, een vaste waarde die geen verdere uitleg meer behoeft, alsook het strand van Carataggio, bijgenaamd Tahiti Beach, dat wat meer verscholen ligt.

Enkele kilometers verder naar het zuiden volgen de stranden van Tamaricciu en Santa Guilia elkaar op. Uitzonderlijk mooi!

In het noorden ontvouwt zich het charmante stadscentrum van Porto-Vecchio met zijn haven en zijn vestingsmuren.

Niet te missen in de omgeving, het achterland van Porto Vecchien, de Alta Rocca, de stranden van het noorden van Porto Vecchio, zoals Saint Lucia, Pinarellu en Saint Cyprien – maar ook naar het zuiden – Rondinara of de stad Bonifacio met haar rotskusten. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de eilanden van het natuurreservaat Bouches de Bonifacio, de Cerbicales eilanden tegenover Palombaggia of Lavezzi en zijn paradijselijke stranden. In Corsica valt u van de ene verrassing in de andere…

Voer een zoekopdracht in en druk op Enter